top of page

Avdelningar

Fyra avdelningar med små grupper

Lekplats på förskola Glada Laxe.

Knopparna

På avdelningen Knopparna går våra allra yngsta barn som är 1-3 år gamla. Barnen är fördelade på två grupper - spindlarna och sniglarna. Varje grupp består av tio barn och tre pedagoger. Knopparnas avdelning består av en stor hall, rum med roliga leksaker och en läshörna med mysiga soffor att krypa upp i. Barnen sover middag utomhus i vagnar eller på britsar med sovsäck.

Knyttegrupp Maneterna

Maneterna är avdelningen för barn i åldern 3-5 år. Här är det totalt 15 barn fördelat på tre pedagoger. Maneterna har flera rum som lockar till lek med allt från lego och utklädnad till pyssel och spel. Vår fina gård ligger precis utanför dörren. Avdelningen umgås ofta med Tumlarna.

Lekplats på förskola Glada Laxe.
Flicka som målar en teckning.

Knyttegrupp Tumlarna

Tumlarna är vår andra avdelning för barn 3-5 år. Här går totalt 15 barn fördelat på tre pedagoger. Tumlarna har flera rum som lockar till lek med allt från lego och utklädnad till pyssel och spel. Vår fina gård ligger precis runt hörnet. Avdelningen umgås ofta med Maneterna.

Mullegruppen

I Mullegruppen vistas barn som är 5-6 år gamla. Det är deras sista år hos oss på Glada Laxe innan de börjar skolan. Vi bedriver skolförberedande arbete både inom- och utomhus samt satsar på äventyrspedagogik med skapande inriktning. I Mullegruppen arbetar tre pedagoger. Vi kallar oss även för äventyrarna. 

Dinosaurie leksak.
bottom of page